Nyár, Víz, Táborozás

 2013.02.12. 15:03

A táborszervezők már egyeztetik az időpontokat, nézegetik a helyszíneket. Olyan is van, aki már rég lefoglalta az idei nyári kirándulásának helyszínét.Akinek törzshelye van, könnyebb a dolga. Nem érhetik váratlan meglepetések érkezéskor.

tánc1.jpg

A vendéglátók már jól ismerik, tudják, melyik szobákat szeretik, mi a kedvenc ételük, melyik terem a csoport kedvence. Van olyan, ahol a munkakapcsolat táborszervező és vendéglátó között, már barátsággá alakul.
Mi, a Regatta Szabadidőközpontban szerencsés helyzetben vagyunk. Több tánctábor, sporttábor, drámatábor szervezővel és visszatérő kisdiákkal vagyunk különösen jó, baráti viszonyban. Milyenkor minden egyszerűbb, a foglalás is könnyebben, gördülékenyebben megy. A kölcsönös bizalom már megvan. Az érkezés napját már mindkét fél izgatottan várja, hisz az utolsó találkozás óta már egy év is eltelt.
Mi minden csoportot ugyanolyan szeretettel fogadunk. Azt viszont tudni kell, hogy minden csoport és minden táborszervező más. A profi kiszolgáláson túl meg kell megtalálni a közös hangot is. A csoportvezető, azáltal, hogy a sok táborhelyszín ajánlat közül pont bennünket választott bizalmat szavazott nekünk, amit nekünk minden megmozdulásunkban meg kell erősítenünk, hogy jól döntött.

A gyermekcsoportoknál különösen nagy a mi felelősségünk is, hisz sok kisdiáknak az az egy, nálunk töltött hét a nyaralása. Így volt ez a tavaly évben is, hátrányos helyzetű kolontári gyermekeket láttunk vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://regattahotel.blog.hu/api/trackback/id/tr485076704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása