A nyári táborok igen sokrétűek lehetnek, nálunk is volt már egy jó pár, ami nem mondható kimondottan sikeresnek...
taborozas.jpg

Összeszedtünk egy 5-ös listát, amire ajánlatos, ha hozzánk szeretne tábort szervezni, vagy hozzánk jön gyermeke táborba:


1. A gyermek legyen idősebb 8 évesnél. Mivel közvetlenül a Duna parton vagyunk, 80 darab 5-6 éves kalandvágyó fiatalra még 6-7 felügyelő tanárnak is stresszes ügyelni.

2. Nem elhanyagolható, hogy érdekelje és lekösse a fiatalokat az anyukák által leszervezett program. Kézműves táborainkban előfordult már, hogy az agyagozás helyett, a fiúk a szomszéd teremben gyakorló táncos lányokat nézték inkább :)

3. Mint minden valamire való táborban - mint ahogy nálunk is :) - van büfé. Ha a gyerek sereg este 10-kor egy fólia kólával és energiaitallal menetel szobák felé, akkor lehetőleg ne erőltessük a reggel 6 órási edzést.

4. A szülőktől kapott pár ezer Ft-ot általában még aznap elköltik a büfében jégkrémre, chipsre és kólára, utána 1 héten keresztül csak nézheti szegény gyerek, amíg más nassol. Nyugodtan adjuk a pénz felét a tanárnak vagy szervezőnek, hogy a tábor felénél segítse ki a gyermekünket.

5. Ha 3 napra jön gyermeke táborozni, akkor nem kell minden ruhából 8-at berakni, nem kell 2 heti hidegélelmet csomagolni. Főleg a fiúknál jellemző, hogy hiába sárosak nyakig, úgy sem öltöznek át inkább beugranak a Dunába :)

Címkék: nyári tábor táborok tábor tippek táborozás tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://regattahotel.blog.hu/api/trackback/id/tr65130303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása